IndonesiŽ

Indonesië is een prachtig land waar ontzettend veel te zien is. Een (rond)reis naar Indonesië is dan ook zeer populair. Op deze pagina vind je handige links die te maken hebben met een vakantie in Indonesië. Je vindt bijvoorbeeld links naar aanbieders van vakantiehuizen of andere soorten accommodaties, of andere zaken die met Indonesië te maken hebben.

Over Indonesië

Indonesië ligt in Zuidoost-Azië en bestaat uit meer dan 17.000 eilanden. In totaal wonen er meer dan 200 miljoen mensen in Indonesië en daarmee is het 't vierde grootste land ter wereld. De hoofdstad van Indonesië is Jakarta.

Bezienswaardigheden op vakantie in Indonesië

Op vakantie in Indonesië raak je maar niet uitgekeken. Er zijn ontzettend veel dingen te zien, maar een aantal dingen die je zeker niet mag missen zijn:

- het tropisch regenwoud van Sumatra;
- de vulkaan Bromo;
- de vele tempels op het eiland Bali;
- de nationale parken Komodo, Lorentz en Ujung Kulon
- het Tobameer op Sumatra.

Als je naar Indonesië op vakantie gaat, is het in ieder geval aan te raden om een beetje te reizen en niet op slechts één eiland te verblijven. Je kunt bijvoorbeeld een cruise boeken of een rondreis via een reisorganisatie. Je mist gewoon té veel als je slechts op een eiland blijft. De mooiste eilanden van Indonesië zijn o.a.:

- Bali
- Java
- Lombok
- Sumatra
- Sulawesi
- Borneo

Bekijk hier onder onze partners die actief zijn in Indonesië!

Guesthouse Tanen
Preview by Thumbshots.com
Guesthouse Tanen, luxe villa in Yogyakarta, Indonesie
Datum toegevoegd: 2015-07-08 12:31:05
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots