Hongarije

Hongarije is een nieuwe vakantiebestemming bij veel Nederlanders. Het land is vooral populair als toeristische bestemming dankzij de lokale prijzen en de warme zomers. Helaas heeft Hongarije geen kust doordat het grenst aan zeven andere landen. Maar om dit goed te maken heeft het land veel mooie meren zoals de toeristische trekpleister het Balatonmeer. Dit meer is het grootste zoetwatermeer van Midden en West Europa. Aan dit meer kunt u heerlijk ontspannen of watersporten uitoefenen. Aan het Balatonmeer is de plaats Siofok gelegen. In de zomer gaan veel  jongeren naar deze plaats om hier hun zomervakantie door te brengen. Deze plaats heeft talloze gezellige kroegen en restaurants te bieden. Hier kunt u voor hetzelfde geld in Nederland dubbel zo veel drinken!

Liefhebbers van natuur kunnen in Hongarije heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Op deze manier leer je de wonderbaarlijke plekjes het beste kennen. Na een actief dagje kunt u heerlijk relaxen in ťťn van de driehonderd kuuroorden en thermaalbaden in Hongarije. Tevens beschikken enkele kuuroorden over geneeskrachtige warmwaterbronnen.

Hongarije staat bekend om zijn grotten. In totaal telt Hongarije ongeveer 3000 beschermde grotten. De grotten Baradia en de PŠl Volgyi zijn de grootste grotten van Hongarije. Bij een vakantie in Hongarije hoort een citytrip naar de bruisende hoofdstad Budapest! Hier kunt u heerlijk winkelen in de winkelstraten, flaneren langs de waterkant en heerlijk dineren in de talloze restaurants. De cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan tientallen musea en galeries.

Luxe vakantiehuis te huur met privé zwembad en Wi-Fi
Preview by Thumbshots.com
Te huur: vakantiehuis in het zuiden van Hongarije met privé zwembad en Wi-Fi Gelegen in het Zuiden van Hongarije bij Pécs en Komló en Bonyhád voor 6 personen.
Datum toegevoegd: 2017-02-10 19:39:22
Aantal Hits: 0
Google PR:
HungariaHuizen
Preview by Thumbshots.com
De expert in vakantiehuizen in Hongarije.
Datum toegevoegd: 2016-06-15 09:23:27
Aantal Hits: 0
Google PR:
Csongradi Haz vakantiehuis in Hongarije
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2015-07-16 08:43:34
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots