Frankrijk

Het land van vers stokbrood, heerlijke kazen en kleurrijke wijnen. Opvallend aan het land is dat iedere streek anders is. Voor iedereen wat wils. U vindt er prachtige natuurlandschappen. Wandelen of wintersport in de hoge bergen zoals in de Alpen, in het Centraal Massief of in de PyreneeŽn. Een actieve fietsvakantie door de prachtige natuur in de regio's NormandiŽ;, Auvergne of Elzas. En voor een strandvakantie komt u aan uw trekken in de regio's Languedoc Roussilon, AquitaniŽ; en Alpes Provence Cůte d'Azur. Bezoek de luxe badplaatsen Saint Tropez, Cannes en Nice. Heerlijk flaneren over de boulevard en winkelen in unieke boetiekjes. Of op een terrasje zitten bij het Casino Monte Carlo in Monaco. Wedden dat u uw ogen uitkijkt naar de peperdure auto's die voorbij komen. Biarritz en Mimizan zijn een Walhalla voor surfers . Hier kunt u zich tussen de toppers mengen en de uitdaging met de woeste golven aangaan.

Natuurlijk kunnen we wereldstad Parijs niet overslaan. Deze romantische stad is beroemd om de vele bezienswaardigheden, waaronder de Eifeltoren, de Arc de Triomphe, de Opera, Sacre Coeur, het museum Louvre en nog veel meer. U moet deze stad minstens ťťn keer bezoeken!  Andere bekende steden zijn Lyon, Montpellier en Bordeaux. Maar ook kleinere pittoreske dorpjes zijn een bezoek waard. In deze dorpjes leert u het vakmanschap en de streekproducten kennen. In elke streek zijn weer andere specialiteiten. Proef de Foie gras, de Camembert, de Champagne en de Cantal. In Frankrijk zijn talloze kastelen verstopt in de prachtige natuur. Deze kastelen zijn meestal gelegen in de buurt van bastides. Vanaf de bastides heeft u meestal een adembenemend uitzicht. Frankrijk heeft een uitlopend klimaat, van koud tot warm. Voor een heerlijke zonvakantie kunt u het beste naar het Zuiden gaan. De warmste stad in Frankrijk is Perpignan. Behalve in de bergen is het in de regio Elzas het koudst.

Vakantie bungalows in Bourgondie
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2016-05-11 14:43:10
Aantal Hits: 0
Google PR:
creatieve en yoga vakanties in Frankrijk
Preview by Thumbshots.com
Datum toegevoegd: 2015-03-20 08:23:04
Aantal Hits: 0
Google PR:
Logeren bij Belgen in zuid frankrijk
Preview by Thumbshots.com
Bij belgen in zuid frankrijk : www.belgen.com
Datum toegevoegd: 2013-07-24 07:21:29
Aantal Hits: 0
Google PR:
Vakantie Les Aspres (www.sud66.com)
Preview by Thumbshots.com
logeren bij nederlandstalingen in het zuiden van frankrijk www.sud66.com
Datum toegevoegd: 2012-10-17 08:45:28
Aantal Hits: 0
Google PR:
Gites Morvan
Preview by Thumbshots.com
Prachtige ecologische vakantiewoningen te huur in de natuur van het mooie natuurpark Morvan.
Datum toegevoegd: 2012-06-29 09:41:30
Aantal Hits: 0
Google PR:
Chambres d'Hotes Frankrijk
Preview by Thumbshots.com
Op Chambres d'Hotes Wijzer vindt men authentieke chambres d'hotes en gites door heel Frankrijk.
Datum toegevoegd: 2012-04-20 10:41:25
Aantal Hits: 0
Google PR:
HotelSpecials
Preview by Thumbshots.com
Via onze website bieden wij u de beste aanbiedingen van meer dan 3000 hotels en Bed & Breakfasts in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Met onze laagste prijsgarantie geniet u van een voordelig en compleet verzorgd hotelverblijf, vaak aangevuld met leuke extraís.
Datum toegevoegd: 2012-03-29 10:02:13
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots