Bulgarije

Deze nieuwe opkomende vakantiebestemming is de laatste jaren ontzettend populair geworden onder de Nederlandse vakantiegangers. Bulgarije heeft dit vooral te danken aan de lokale prijzen, aangename temperatuur en schitterende zandstranden. De voordelen van een nieuw vakantieland   zijn de gloednieuwe restaurants, hotels en appartementen. Tevens heeft Bulgarije ťťn van de mooiste en de schoonste zandstranden ter wereld. Ideaal dus voor een perfecte zonvakantie en een strandvakantie voor het hele gezin!

Het Zonnestrand en het Goudstrand zijn populaire jongeren bestemmingen. Deze plaatsen zijn perfect voor een onvergetelijke vakantie met uw vrienden! Genoeg vermaak in de talloze bars en  discotheken. Hier wordt 24 uur per dag gefeest! U hoeft niet bang te zijn dat u hier honger lijdt. Op elke hoek van de straat vindt u een restaurant. Deze restaurants serveren zowel streekgerechten als frietjes en frikandellen met Hollandse mayonaise.

In de binnenlanden van Bulgarije gaat u terug in de tijd. U weet niet wat u ziet!
Door een quad of een auto te huren kunt u op eigen gelegenheid de binnenlanden van Bulgarije verkennen. U zult in de binnenlanden versteld staan van de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots