BelgiŽ

Op een paar uur afstand bent u al in BelgiŽ. Dit maakt BelgiŽ een ideaal vakantieland. In de Ardennen vindt u glooiende heuvels. Of u nu op vakantie gaat in de zomer of in de winter, het is altijd een onvergetelijke ervaring. Wilt u liever plaatsen bezoeken, dan adviseren we de plaatsen Spa en Gent. Heerlijk slenteren door de verschillende winkelstraten en genieten van de culinaire gerechten in de chique restaurants. De wereldstad Brussel is meer geschikt wanneer u van kunst en cultuur houdt. Zo staat hier het beroemde Atomium en de trekpleister Manneke Pis. Wilt u heerlijk relaxen op het strand? Ook BelgiŽ heeft een mooi strand met een aantal bekende badplaatsen zoals Knokke, Oostende en Blankenberge.

BelgiŽ, zo dichtbij maar toch zo veel te bieden. Geloof me, als u er eenmaal geweest bent dan gaat u gegarandeerd terug. Waar vindt u de lekkerste frieten van de wereld en zoveel soorten bier..... natuurlijk in BelgiŽ. Het enige museum over friet vindt u in BelgiŽ. Ervaar de gezelligheid en de gastvrijheid in BelgiŽ en uw vakantie is compleet.

In de vele natuurgebieden kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Ontdek de uitgestrekte bossen en de glooiende heuvels. Voor meer vermaak kunt u de vele restaurants, cafťs en discotheken bezoeken.
Vooral het uitgaansleven in de badplaatsen is een hoogtepunt. Kortom voor een onvergetelijke en veelzijdige vakantie moet u in BelgiŽ zijn!

Thumbnail Screenshots by Thumbshots